MEGVALÓSULT

Álmok


Metzger Andrea vagyok. 25 évvel ezelőtt kezdtem el ruhatervezéssel foglalkozni.
Mindig lenyűgözött az a varázs, ami a személyes beszélgetéskor sugárzik
a menyasszonyokról. Sok száz álom megvalósításában vettem részt.
Eljött az ideje, hogy önálló brandként megmutassam, mitől is más egy Andrea Metzger ruha.

KÜLÖNLEGES

Kollekcióm

 

NÉGY LÉPÉSES

Költemény

negylepes1

TALÁLKOZÁS


Az első találkozást megejthetjük szalonomban, illetve fontos megjegyeznem, hogy bármilyen más helyszínen is találkozhatunk. Lehet az az otthonod, munkahelyed akár az irodád. Időpont egyeztetés után, az első találkozásunkig meríthetsz ötleteket, gondolatokat, látványt.

negylepes1

FELMÉRÉS


Te vagy az, aki a legjobban tudja mit szeretne. A gondolataidat ötleteidet nem akarom megváltoztatni, hanem kiegészíteni és tökéletesíteni szeretném azzal a sok évnyi tapasztalattal és több ezer elkészített ruhával, amit eddig terveztem és készítettem vendégeim részére.

negylepes1

RUHAPRÓBA


Az első ruhapróbán egy alapot készítek mely tartalmazza azokat a szabásvonalakat, ami mentén igazítom a testalkatra a megtervezett ruhát. Amennyiben van egy tökéletes alap modell úgy a folytatjuk ennek alapján az egész ruha szabását.

negylepes1

ÁTADÁS


Mielőtt átadjuk az elkészült ruhát egy utolsó cipős ruhapróbát megejtünk. Felpróbálod az összes választott kiegészítőt. Így biztos lehetsz abban, hogy a fátyol, fejdísz, cipő tökéletes választás volt. Amennyiben szeretnéd ki sem kell mozdulnod otthonról, kiszállítjuk lakásodba a csomagolt ruhát.

AZ ALKOTÁS FOLYAMATA

Csapatmunka

 

ART-MONA DESIGN

ékszertervező

DAYFILM

videó